Skip to content
Kees RoelandschapSep 11, 2024 at 15:094 min read

Klantverhaal: Aligned Ventures is ook Ready2Share!

“We waren op zoek naar een oplossing om mijn Model 3 door te blijven rijden, zowel zakelijk als privé en André zocht ook een nieuwe auto. Ready2Share bleek voor ons de perfecte keuze: een flexibele, betaalbare manier om de auto zowel zakelijk als privé te blijven gebruiken.”

 

Niki was al vier jaar klant bij MisterGreen toen hij besloot dat hij zijn Model 3 graag nog wat langer wilde blijven rijden. Met zijn zakelijke leasecontract heeft hij jarenlang kunnen genieten van 4% bijtelling maar nu dat voorbij is, is hij op zoek naar een flexibele oplossing waarmee hij zowel zakelijk als privé gebruik kan blijven maken van zijn Tesla Model 3. De auto bevalt namelijk nog steeds goed. Het antwoord op zijn vraag bleek Ready2Share te zijn, het innovatieve parttime lease concept van MisterGreen dat onlangs geherlanceerd is. Na contact met zijn accountmanager Hjalmar de Visser hebben ze het contract omgezet naar Ready2Share.

 

 

NIET ÉÉN MAAR TWEE TESLA'S

Omdat Andre, mede-oprichter van Aligned Ventures en zakenpartner van Niki, ook een auto nodig had, besloten ze samen een jong gebruikte Tesla Model Y uit het ReDrive aanbod van MisterGreen te kiezen. In plaats van een traditionele zakelijke lease met bijtelling, kozen ze ook hier voor Ready2Share. Deze oplossing geeft hen de flexibiliteit om beide auto’s – de Model 3 en de Model Y – zowel zakelijk als privé te delen. Zo rijden ze elk in de auto die het beste past bij hun plannen en hebben ze volledige controle over het gebruik van hun kilometer bundels. Een bijkomend voordeel is dat beide auto’s ook nog eens beter bezet zijn en minder stilstaan.

In de praktijk ziet dat er als volgt uit: het ene weekend rijdt Andre met zijn gezin in de Model Y, terwijl Niki de Model 3 gebruikt voor korte privé ritten. Maar wanneer Niki op vakantie wil, pakt hij de Model Y en gebruikt hij de privé kilometerbundel die hij heeft afgesloten bij een van MisterGreen’s sharing partners. De echte flexibiliteit zit in het feit dat de kilometers die Niki koopt, voor beide auto’s te gebruiken zijn. Hij kan op elk moment beslissen welke auto hij het liefst rijdt, zonder gedoe met verschillende kilometerstanden of contracten. Het enige wat ze hoeven te doen is de juiste auto te reserveren en aan te geven om wat voor reservering het gaat, zakelijk of privé. Switchen van account en rijden maar!

“Het feit dat we met Ready2Share beide auto’s kunnen delen en de kilometers flexibel kunnen inzetten maakt het voor ons ideaal. We besparen daarmee kosten en kunnen zelf bepalen welke auto we rijden op basis van onze agenda’s en benodigdheden.”

 

DUURZAAM RIJDEN MET READY2SHARE 

De combinatie van het zakelijke leasecontract voor Aligned Ventures en de privé kilometerbundels maakt Ready2Share voor Niki en Andre de ideale oplossing. Ze kunnen hun auto’s optimaal benutten, precies zoals ze dat willen, en dat tegen aanzienlijk lagere kosten dan bij een traditioneel leasecontract. Voor Niki, die al vier jaar ervaring had met het gemak en de duurzaamheid van elektrisch rijden bij MisterGreen, was Ready2Share een logische vervolgstap. De mogelijkheid om zijn auto langer op de weg te houden en tegelijkertijd kosten te besparen, sprak hem direct aan.

Daarnaast waardeerden ze de duurzame insteek van het Ready2Share-programma. In plaats van constant nieuwe auto’s te leasen krijgen jong gebruikte elektrische auto’s zoals bijvoorbeeld hun Model Y een tweede leven in ons ReDrive programma. Dit sluit perfect aan bij de waarden van Andre en Niki als ondernemers die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Het feit dat ze door het delen van hun auto’s bijdragen aan een groenere toekomst maakt hun keuze voor MisterGreen des te beter.

“MisterGreen biedt niet alleen een duurzame oplossing, maar ook een hele gebruiksvriendelijke. Het beheer via de app is simpel en de ondersteuning vanuit de sharing partner is top.”


AUTODELEN MET READY2SHARE - HOE GAAT DAT?

Het beheer van hun auto’s is eenvoudig via de MisterGreen-app. Ze kunnen in één oogopslag zien hoeveel kilometers er beschikbaar zijn voor beide auto’s en de kilometers flexibel verdelen tussen de Model 3 en Model Y. Deze flexibiliteit is voor hen essentieel, zeker gezien hun wisselende agenda’s tussen werk en privé. De ene dag rijden ze voor zakelijke afspraken, de andere dag gebruiken ze de auto’s voor weekenduitjes of vakanties, en ze kunnen altijd vertrouwen op de gebruiksvriendelijke ondersteuning van MisterGreen om hen te helpen waar nodig.

Andre en Niki zijn zeer tevreden over hun ervaring met Ready2Share en raden het programma dan ook aan andere ondernemers en particulieren aan. Voor hen biedt het de perfecte combinatie van flexibiliteit, lage kosten en duurzaamheid. Ze hebben de vrijheid om hun auto’s te delen, kilometers in te kopen zoals ze dat willen, en tegelijkertijd te profiteren van het gemak van elektrisch rijden zonder concessies te doen aan kwaliteit of comfort.

 

“De flexibiliteit om zowel de Model 3 als de Model Y te gebruiken en de kilometers naar eigen inzicht in te delen, heeft ons leven een stuk makkelijker gemaakt. Of het nu voor zakelijke ritten is of voor een vakantie, we hebben altijd de juiste auto beschikbaar.”

 

 

avatar

Kees Roelandschap

Based in Amsterdam. Building a European Robo-fleet together with @MisterGreenEU Passionate about AI, self driving technology and bullish on $TSLA.