Skip to content
Kees RoelandschapSep 11, 2024 at 15:093 min read

Klantverhaal: "Overstappen naar Ready2Share was voor mij een no-brainer."

"Overstappen naar Ready2Share was voor mij een no-brainer. Ik kon mijn Tesla Model 3 blijven rijden tegen veel lagere kosten en tegelijkertijd draag ik bij aan duurzaamheid door de auto langer op de weg te houden."

 

Winfred Borreman is al jarenlang trouwe klant bij MisterGreen. Zijn relatie met het bedrijf begon in 2014, toen hij een van de eerste klanten was die een Tesla Model S leasecontract afsloot. Deze Model S, de versie met een 60 kWh batterij, was destijds de goedkoopste versie op de markt met een bereik van ongeveer 250 kilometer. Winfred was bijzonder tevreden met de auto en besloot na vijf jaar, toen het leasecontract afliep, de Model S over te kopen en privé te blijven rijden. Deze auto word tot op de dag van vandaag gebruikt door zijn vrouw.

 

VAN MODEL S NAAR MODEL 3

In 2019 besloot Winfred over te stappen naar een Tesla Model 3, wederom via MisterGreen. Jammer genoeg stond de auto bijna drie jaar stil omdat Winfred vanuit huis werkte vanwege COVID. Toen zijn werk langzaam weer op gang kwam, begon hij de Model 3 weer regelmatig te gebruiken. Gedurende deze periode begon hij na te denken over de kosten van zijn leasecontract en hoe hij deze kon verlagen.

Winfred kwam via Marc Vrielink van MisterGreen in contact met het Ready2Share-product, een innovatief concept dat hem in staat stelde om zijn huidige Tesla Model 3 te blijven rijden tegen aanzienlijk lagere kosten. Dit programma sprak hem aan vanwege de duurzame insteek: in plaats van steeds nieuwe auto's te leasen, wordt het mogelijk gemaakt om tweedehands auto's langer in gebruik te houden. Bovendien zijn bij Ready2Share de laadkosten inbegrepen, wat voor Winfred een grote besparing opleverde. Zowel in gemak als in kosten voor zijn werkgever.

"De combinatie van lage kosten, laadkosten die inbegrepen zijn, en de duurzaamheid maakt Ready2Share echt uniek. Het is een perfecte manier om een zakelijke auto te rijden zonder in te leveren op kwaliteit."

 

VAN AUTO VAN DE ZAAK NAAR DEELTIJD LEASE CONTRACT: MAAK JE TESLA READY2SHARE

Wat Ready2Share voor Winfred uniek maakt is de combinatie van lage kosten, duurzaamheid en het gemak waarmee het werkt. Hij had in eerste instantie zijn twijfels over het rijden van een tweedehands auto, maar omdat hij de geschiedenis van zijn eigen auto kende, koos hij ervoor om met zijn vertrouwde Model 3 door te gaan. Dit gaf hem zekerheid over de conditie van de batterij en andere belangrijke onderdelen.

"Bij MisterGreen word je altijd goed geholpen. Het proces was soepel en transparant, en hoewel er kleine verbeterpunten zijn, ben ik zeer tevreden met hoe alles is verlopen."

 

Het proces van overstappen naar Ready2Share verliep grotendeels soepel. Hoewel er enkele kleine hobbels waren, zoals het instellen van accounts voor laadpalen en het reserveringssysteem, was Winfred over het algemeen zeer tevreden met de ondersteuning van MisterGreen. Hij waardeert vooral de transparantie en het gemak van Ready2Share.

HOE WERKT READY2SHARE IN DE PRAKTIJK?

Na het ondertekenen van het zakelijke Ready2Share deeltijd leasecontract werd Winfred benaderd door een MisterGreen carsharing partner om zijn privé kilometerbundel te activeren. Er werden twee accounts aangemaakt: een zakelijk en een privé account. Maandelijks moet hij op beide accounts een 30-daagse reservering maken. Via de app bedient hij de Tesla, waaronder functies zoals openen, sluiten en starten. Voor gebruik selecteert hij het juiste account, waarna de app automatisch de kilometers registreert als zakelijk of privé.

Winfred zou Ready2Share zeker aanraden aan andere zakelijke rijders, vooral aan degenen die de overstap naar elektrisch rijden overwegen, maar worden afgeschrikt door de hoge kosten van een nieuw leasecontract. Volgens hem biedt Ready2Share een betaalbare en duurzame manier om in een premium elektrische auto te blijven rijden zonder in te boeten op kwaliteit of gemak.

Met Ready2Share heeft Winfred een kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing gevonden die perfect aansluit bij zijn behoeften en verwachtingen. Dankzij zijn jarenlange ervaring met Tesla en MisterGreen weet hij zeker dat hij de juiste keuze heeft gemaakt. Ook deze auto gaat nog vele trouwe dienstjaren tegemoet!

"Als je eenmaal in een Tesla hebt gereden, moet elke andere auto aan die standaard voldoen. Het gemak, de technologie, het is gewoon lastig om nog terug te gaan naar iets anders."

 

avatar

Kees Roelandschap

Based in Amsterdam. Building a European Robo-fleet together with @MisterGreenEU Passionate about AI, self driving technology and bullish on $TSLA.