Skip to content
Kees RoelandschapSeptember 20, 2024 at 3:36 PM2 min read

Ready2share: geen gedoe, geen bijtelling, gewoon zorgeloos rijden

Ready2Share by MisterGreen

In de zakelijke wereld verandert mobiliteit snel. Bedrijven zoeken naar duurzamere, efficiëntere manieren om hun wagenpark te beheren. MisterGreen biedt met Ready2Share een innovatieve oplossing. Dit unieke parttime lease concept biedt de mogelijkheid om volledig elektrisch te rijden, zonder bijtelling, en met een gescheiden registratie van zakelijk en privégebruik. Het resultaat? Kostenbesparing, administratieve eenvoud en een flinke stap richting een duurzamere toekomst.

 

GEEN BIJTELLING, GEEN GEDOE

Traditioneel rijden zakelijke rijders met een leaseauto die zowel voor zakelijk als privégebruik wordt ingezet, wat betekent dat bijtelling moet worden betaald als er meer dan 500 km privé met de zakelijke auto gereden wordt. Bijtelling kan fors oplopen, vooral voor volledig elektrische auto’s met een hoge fiscale cataloguswaarde. Ready2Share lost dit probleem op door een slimme scheiding aan te brengen tussen zakelijk en privégebruik. Het bedrijf betaalt enkel voor de zakelijke kilometers, terwijl privégebruik apart wordt afgerekend via een maandelijks kilometer-abonnement dat je afsluit bij onze sharing partner. Dit maakt het mogelijk om te profiteren van een elektrische leaseauto zonder bijtelling en zonder forfaitaire BTW af te dragen.

Het mobiliteitsconcept van MisterGreen is uitvoerig getoetst door fiscale juristen en voldoet aan alle wettelijke eisen vanuit de Belastingdienst. Hierdoor biedt Ready2Share bedrijven de mogelijkheid om niet alleen kosten te besparen, maar ook een duurzame toekomst te omarmen zonder fiscale obstakels.

DUURZAAM EN FLEXIBEL

Ready2Share sluit perfect aan op de groeiende behoefte aan duurzaamheid. Door volledig elektrische voertuigen aan te bieden, draagt MisterGreen bij aan de reductie van CO2-uitstoot. Bovendien kunnen bedrijven dankzij het flexibele deelconcept meerdere medewerkers toegang geven tot één auto, waardoor de bezettingsgraad van voertuigen stijgt en het aantal kilometers wordt geoptimaliseerd.

Maar Ready2Share gaat verder. Het programma biedt bedrijven ook de mogelijkheid om geld te verdienen door hun auto op te laden via slimme laadpalen, die volledig kunnen draaien op zonne-energie. Op deze manier bespaar je niet alleen op brandstof, maar verdien je ook terug aan je laadsessies.

EENVOUDIGE ADMINISTRATIE

Een van de grootste voordelen van Ready2Share is de eenvoud. Bedrijven hoeven zich geen zorgen meer te maken over complexe loonadministratie of het bijhouden van privé- en zakelijke kilometers. Alles wordt automatisch geregistreerd via een handige app, wat tijd bespaart en fouten minimaliseert. Daarnaast ontvangen bedrijven slechts één maandelijkse factuur die alle kosten dekt, van onderhoud tot verzekering en laadkosten.

 

DE TOEKOMST VAN ZAKELIJK RIJDEN

Met Ready2Share biedt MisterGreen niet alleen een oplossing voor de uitdagingen van vandaag, maar ook voor de toekomst. Elektrische mobiliteit wordt steeds belangrijker, en met een flexibel, kostenbesparend en duurzaam model is Ready2Share dé manier om als bedrijf voorop te lopen. Of het nu gaat om het verminderen van kosten, het vereenvoudigen van administratie of het verminderen van CO2-uitstoot, Ready2Share helpt bedrijven met een slimme, duurzame manier van mobiliteit.

INTERESSE? 

Wil je meer weten over hoe Ready2Share je bedrijf kan helpen? Neem een kijkje op onze Ready2Share pagina of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe je zonder bijtelling kunt rijden en tegelijkertijd duurzaam en flexibel blijft!. Direct overtuigd? Kies en bestel een Ready2Share Tesla via onze occasion shop.

avatar

Kees Roelandschap

Based in Amsterdam. Building a European Robo-fleet together with @MisterGreenEU Passionate about AI, self driving technology and bullish on $TSLA.